Acupunctura, Cursuri de masaj, remedii naturiste 


Sunati acum!

 

0771.122.122

 

Natura Medic

Ultimele articole

Ceai adjuvant pentru afectiuni renale

  • Ceai adjuvant pentru afectiuni renale
vezi detalii »

Hepatita cronica

  • Hepatita cronica
vezi detalii »

Artrita degenerativa - Osteoartrita

  • Artrita degenerativa - Osteoartrita
vezi detalii »

Ultimele articole

Procedura de curatare a ficatului si a vezicii biliare (Dr. Andreas Moritz)

Procedura de curatare a ficatului si a vezicii biliare (Dr. Andreas Moritz) http://suntsanatos.ro/cure/procedura-de-curatare-a-ficatului-si-a-vezicii-biliare-dr-andreas-moritz.html   Una dintre cele mai importante şi eficiente proceduri în vederea îmbunătăţirii sănătăţii dumneavoastră este curăţarea ficatului şi a vezicii biliare. Acestă procedură durează ...

citeste »

ceapa si usturoiul

ceapa si usturoiul

Pare incredibil, dar daca este adevarat?!


    Acum citeva zile m-am trezit la 3 dimineata cu un copil cu febra si nasuc mucios, rugindu-ma sa-i iau temperatura    si sa-i dau "michimente" ca a racit...Dupa ce i-am dat lingurita de siropel panadol, am luat o ceapa, am taiat-o si am asezat-o intr-un bol, exact linga perna copilei... 5 ore mai tirziu, la ora 8 cind ne-am trezit, nu mai avea febra , doar nasuc un pic mucios, iar ceapa arata ingrozitor - galben-verzui si mirosea de ziceai ca a putrezit demult. Ce e scris
mai jos nu e poveste: sunt intimplari reale.

Din studiile efectuate asupra proprietatilor si efectelor Cepei si Usturoiului, se pare ca aceste doua vegetale deosebite au proprietatea de a "absoarbe" virusii si bacteriile, in momentul in care sunt "activate", adica in momentul in care intra in contact cu aerul.

Astfel, in trecut, in traditia romaneasca Ceapa si Usturoiul se "desfaceau" la masa si se mancau direct, ca atare, pe loc. Nu se preparau spre a se lasa "pe mai tarziu".

Si de ce se facea asa?... In momentul in care Ceapa si Usturoiul sunt "activate" (intra in contact cu aerul), ele incep sa "absoarba" din mediul inconjurator virusii si bacteriile.

Cind se mananca direct, pe loc, ea intra direct in organism. Astfel, procesul de absorbtie al virusilor si bacteriilor se produce doar in interiorul organismului, preluand de acolo virusi si bacterii.

In cazul in care Ceapa si Usturoiul nu se consuma "pe loc", in contact cu aerul ele incep "absorbirea" de virusi si bacterii din mediul inconjurator (pana la momentul in care le mancam), pe care noi apoi le introducem in organismul nostru gata "impanate".

Astfel, putem alege:
- folosim Ceapa sau Usturoiul spre a atrage virusii si bacteriile din atmosfera, pe care apoi sa le introducem in organism, sau
- folosim Ceapa si Usturoiul sa absoarba doar virusii si bacteriile din organism?...

De noi depinde...

CEAPA

In 1919 cand gripa a ucis 40 milioane de oameni, un doctor vizita fermierii pentru a-i ajuta sa combata gripa. Multi dintre fermieri si familiile lor o contractasera si multi chiar murisera.

Doctorul a ajus la un fermier unde, spre surprinderea lui, toti  membrii familiei erau sanatosi. Cand doctorul a intrebat fermierul ce facea el diferit de ceilalti, sotia lui a spus ca a pus o ceapa  curatata intr-un vas in fiecare camera a casei (si probabil pe vremea aceea casa avea doar 2 camere). Doctorul nu a crezut si a cerut  una din cepe pentru a o analiza la microscop. Spre surprinderea lui a descoperit virusul gripei in ceapa. In mod evident aceasta a absorbit
virusul pastrand familia sanatoasa.

Apoi, am auzit aceasta povestire de la coafeza mea din Arizona . Acum  multi ani angajatii ei se imbolnaveau de gripa si la fel multi dintre clienti. In urmatorul an ea a pus cepe in boluri peste tot in salon.
Spre surprinderea ei nici un angajat nu s-a mai imbolnavit. Treaba functioneaza! (si nu, nu fac afaceri cu ceapa)

Morala povestii este: cumparati cateva cepe si puneti-le in boluri in fiecare camera din casa. Daca lucrati la birou, puneti unu sub birou sau undeva pe un raft. Incercati si veti vedea. Noi am facut asta anul trecut si nimeni din casa nu s-a imbolnavit de gripa. Daca va ajuta pe  voi si pe cei dragi sa nu va imbolnaviti, cu atat mai bine. Daca
totusi faceti gripa, va fi o forma usoara. Oricum... ce aveti de  pierdut? Doar cateva cepe!!!!

Acum... mai exista si un PS la aceasta poveste, trimis de o prietena din Oregon care de obicei imi trimite contributii la articolele pe tema sanatatii. Ea mi-a povestit urmatoarea experienta despre ceapa:

"Eu nu stiam despre povestea cu fermierul... dar stiu ca eu personal  am facut pneumonie si am fost foarte bolnava. Am citit un articol care spunea sa tai o ceapa la ambele capete, sa pui unul din capete intr-o furculita si sa pui capatul infipt in furculita intr-un borcan gol... iar apoi sa pui borcanul langa patul pacientului peste noapte.
 Se spunea ca ceapa se innegreste peste noapte din cauza germenilor... si chiar asa s-a intamplat. Dimineata ceapa era un dezastru, dar eu déjà ma simteam mai bine.

Altceva ce am citit intr-un articol a fost ca atat ceapa, cat si usturoiul, distribuite prin camera, au salvat pe multi de la ciuma neagra. Ele au multe proprietati antibacteriale si antiseptice."

Si acum inca o nota

CEPELE ABANDONATE DEVIN OTRAVITOARE.

Am folosit o ceapa care fusese lasata in frigider. Uneori nu folosesc  o ceapa intreaga odata, ci pastrez cealalta jumatate pentru mai tarziu.

Dupa ce am citit aceasta informatie mi-am schimbat parerea... si pe  viitor voi cumpara cepe mai mici.

Am avut privilegiul sa vizitez Mullins Food Products, divizia de fabricare a maionezei. Mullins este mare si este detinuta de 11 frati si surori din familia Mullins. Prietena mea Jeanne este CEO acolo.

A venit vorba despre intoxicatii alimentare si am dorit sa le impartasesc ceea ce am aflat de la un chimist.
Tipul care ne-a condus in turul fabricii se numea Ed si era unul  dintre frati. Ed este un expert in chimie si este implicat in dezvoltarea formulei sosului. El a dezvoltat formula sosului si pt McDonald's

Deci retineti ca Ed este un magician al chimiei alimentare. In timpul vizitei cineva a intrebat daca chiar trebuie sa ne facem griji cu privire la maioneza. Oamenii intotdeauna sunt ingrijorati ca maioneza se va strica. Raspunsul lui Ed va va surprinde. El a spus ca toata maioneza produsa comercial este sigura.
 "Nici macar nu trebuie pusa la frigider. Nu face nici un rau sa fie pusa, dar nu e neaparat necesar". El a explicat ca pH-ul maionezei este stabilit la o valoare la care bacteriile nu pot supravietui in mediul inconjurator. El a vorbit despre picnicul esential, cu bolul de  salata de cartofi pe masa si cum toata lumea da vina pe maioneza cand
cuiva ii este rau.
Ed spune ca atunci cand este raportata intoxicatia alimentara, primul  lucru pe care il cerceteaza autoritatile este cand a mancat bolnavul  ultima oara CEAPA si de unde au venit aceste cepe (din salata de cartofi?) Ed spune ca nu maioneza (atata timp cat nu e facuta in casa)  este cea care se strica la aer. Cel mai probabil este ceapa, iar daca
nu ceapa, atunci CARTOFII.

El a explicat ca ceapa este o mare piata de desfacere pentru bacterii,  in special ceapa negatita. Nu ar trebui niciodata sa pastrezi o bucata de ceapa taiata. Nu este sigura nici daca o pui intr-o punga etansa si o bagi la frigider.
Se contamineaza deja suficient doar prin faptul ca e taiata si sta la aer putina vreme, si poate deveni periculoasa pentru cine o  ingereaza (asa ca, atentie sporita la ceapa care va este pusa in  hotdog
la meciurile de baseball!)
Ed spune ca daca iei partea de ceapa lasata si o gatesti nebuneste  s-ar putea sa fii in regula... dar daca tai ceapa lasata ca sa o pui in sandwich iti cauti problemele cu lumanarea. Atat ceapa cat si  cartofii fierti dintr-o salata de cartofi vor atrage si favoriza  inmultirea bacteriilor mult mai repede decat orice maioneza preparata comercial.

Deci, cum suna asta ca noutate? Luati-o cum vreti. Eu (autorul) am de gand sa fiu foarte atent la ceapa de acum incolo. Din mai multe motive  acord credibilitate unui chimist si unei companii care produce milioane de tone de maioneza pe an.

De asemenea, CAINII NU TREBUIE SA MANANCE NICIODATA CEAPA. Stomacul lor nu o poate metaboliza.

Deci, nu uitati ca este periculos sa tai o ceapa si s-o folosesti pentru gatit a doua zi. Devine otravitoare intr-o singura noapte si creeaza bacterii toxice care pot provoca infectii la stomac din cauza excesului de secretie de bila si chiar intoxicatii alimentare.
 
Si inca un lucru foarte important : nu achizitionati ceapa sau usturoi la care le-au fost retezate "mustatile''- radacinile , cu o portiune din bulb . Acolo , este deja portita deschisa ...




SCIATICA remedii

SCIATICA remedii


Terapie cu jar de lemne Atat sciatica, cat si lumbago se pot vindeca la tara, astfel: facem foc mare in soba, tragem jarul la usa sobei si impingem lemnele in fund, in soba. Ne asezam cu partea bolnava spre dogoare. Alaturi punem un lighean cu apa foarte rece. Cand ne-am infierbantat, ne stergem cu o ...


citeste mai departe »

kinetoterapie

kinetoterapie


Kinetoterapia este o parte a medicinii numita si gimnastica medicala, ce trateaza numeroase afectiuni prin intermediul programelor complexe de exercitii terapeutice, elaborate individual, in functie de afectiune si de evolutia-involutia acesteia, pentru fiecare pacient in parte. Exista cazuri in care kinetoterapia este singura modalitate de tratament. Ea actionand atat asupra grupelor musculare, a sistemului osos cat si ...


citeste mai departe »

Tintaura in remedii.

Tintaura in remedii.


Ţintaura, benefică în afecţiunile biliare Ţintaura este una dintre cele mai puternice ierburi detoxifiante, spun specialiştii. Are un gust amar accentuat, de aceea se mai numeşte şi fierea pământului. Pentru uz medicinal se recoltează partea aeriană a plantei, iar preparatul principal care se obţine din flori este infuzia.„Ţintaura este un depurativ major, ...


citeste mai departe »



Datorita procesului de optimizare a imaginilor, culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul. Preturile serviciilor oferite de noi se pot modifica fara o notificare prealabila. Va rugam verificati preturile telefonic.

ACUPUNCTURA: Despre acupunctura Electroacupunctura Preturi acupunctura
HOMEOPATIE: De ce homeopatie? Principiile homeopatiei Avantajele homeopatiei Indicatiile homeopatiei Consultatia si diagnosticul Tratamentul homeopatic Preturi homeopatie Reguli de urmat in timpul tratamentului homeopat
TRATAMENTE PT SPATE SI COLOANA: kinetoterapie
MEDICINA TRADITIONALA: Medicina traditionala chineza Reflexoterapie Masaj medical Acupunctura
BOLI SI AFECTIUNI: Afectiuni ale ochilor Afectiuni neurologice Boli cardio-vasculare Boli ale oaselor, muschilor si articulatiilor Boli la copii Boli respiratorii Boli digestive Boli renale Boli endocrine Boli genitale si ale sanilor Diabet, nutritie si metabolism Tulburari Psihice Tulburari ale sexualitatii si reproducerii
PRODUSE NATURISTE: Uleiuri Ceaiuri Tincturi Alifii Siropuri
CURSURI : Cursuri de masaj Durata si pretul cursurilor Scoala noastra de masaj cursuri cosmetica
Acupunctura, Cursuri de masaj, remedii naturiste