Acupunctura, Cursuri de masaj, remedii naturiste 


Sunati acum!

 

0771.122.122

 

Natura Medic

Ultimele articole

Orjeletul

  • Orjeletul
vezi detalii »

Constipatia

  • Constipatia
vezi detalii »

Tinctura de Branca Ursului

vezi detalii »

Ultimele articole

Procedura de curatare a ficatului si a vezicii biliare (Dr. Andreas Moritz)

Procedura de curatare a ficatului si a vezicii biliare (Dr. Andreas Moritz) http://suntsanatos.ro/cure/procedura-de-curatare-a-ficatului-si-a-vezicii-biliare-dr-andreas-moritz.html   Una dintre cele mai importante şi eficiente proceduri în vederea îmbunătăţirii sănătăţii dumneavoastră este curăţarea ficatului şi a vezicii biliare. Acestă procedură durează ...

citeste »

Despre noi

Despre noi

  Cabinetul Fei Fei este un cabinet de acupunctura, presopunctura si medicina traditionala chinezasca cu un specialist in medicina chinezeasca Dr Fang . Incercam sa depistam si sa tratam cauza si nu doar efectul bolii

 

 

   Acupunctura este o specialitate medicala, care face parte din domeniul vast al medicinei traditionale chineze. Aceasta se studiaza in universitati de medicina din toata lumea, precum si in centre nationale de specialitate. Izvoarele istorice  fac primele referiri de acum 3500 de ani, fiind folosita cu eficienta terapeutica si perfectionata de-a lungul timpului in China. Acupunctura este o metoda terapeutica care realizeaza echilibrarea energetica a organismului bolnav precum si a organismului aparent sanatos, dar tulburat din punct de vedere energetic. Aceasta metoda de tratament  se aplica pacientilor dupa un prealabil diagnostic energetic.

 

   Organismul uman, dupa cum precizeaza cercetarile stiintifice moderne, are o dubla structura: structura fizica  si structura energoinformationala.

 

   - Structura fizica este formata din organele si sistemele pe care le stim si le exploram medical (ficat, inima, plamani, sistem nervos, sistem endocrin etc).

 

   - Structura energoinformationala a organismului uman este formata din meridiane energetice si loje energetice, ambele evidentiate si masurate stiintific. Meridianele energetice sunt structuri preferentiale de circulatie a energiei si informatiei esentiale functionarii normale a corpului uman. Lojele energetice sunt structuri care coordoneaza activitatea organelor si sistemelor fizice din corpul uman. Structura energoinformationala este cea care guverneaza si controleaza structura fizica a corpului uman, fara aceasta corpul fizic este mort. Structura energoinformationala este, daca vreti o comparatie moderna, SOFTUL OMULUI (programul de functionare a omului); din buna lui functionare reiese starea de sanatate.

 

   Bolile diagnosticate a organismului fizic sunt cauzate de un dezechilibru la nivel energetic. Absolut toate bolile umane sunt initial tulburari energetice, care mai tarziu determina afectiuni ale organelor fizice. Daca s-a ajuns in stadiul din urma recomandam sedintele de acupunctura, presopunctura, masaj.

 

  Natura Medic .ro ofera pe langa serviciile descrise mai sus si plante medicinale, naturiste.

 

   CUM ACTIONEAZA PLANTELE MEDICINALE ASUPRA ORGANISMULUI UMAN?


   Plantele naturale / medicinale actioneaza atat la nivel fizic asupra organismului prin compusii chimici pe care le contin, cat si la nivel energetic, echilibrand prin structura lor armonioasa problemele care exista. Fiecare durere are o cauza mult mai profunda, plantele o pot atinge si rezolva. Singurul inconvenient ar fi durata. Un tratament cu plante are nevoie de mai mult timp pentru a-si arata eficienta decat unul cu medicamente chimice, ce dau rezultate intr-un timp foarte scurt. Insa de cele mai multe ori, medicamentele vindeca pentru un timp scurt, dupa care boala sau durerea reapare si in concluzie e nevoie de alte medicamente. Plantele medicinale rezolva cauza durerii intr-un timp mai indelungat, dar efectele pot fi chiar surprinzator de bune  (exceptie fac bolile grave care de regula necesita interventii chirurgicale). Plantele medicinale sunt extraordinare pentru mentinerea sanatatii organismului, iar orice afectiune tratata din timp duce la economisirea timpului, a energiei Dvs si chiar a banilor !   

      
      Va dorim sanatate !


      Echipa Natura Medic .ro
Datorita procesului de optimizare a imaginilor, culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul. Preturile serviciilor oferite de noi se pot modifica fara o notificare prealabila. Va rugam verificati preturile telefonic.

ACUPUNCTURA: Despre acupunctura Electroacupunctura Preturi acupunctura
HOMEOPATIE: De ce homeopatie? Principiile homeopatiei Avantajele homeopatiei Indicatiile homeopatiei Consultatia si diagnosticul Tratamentul homeopatic Preturi homeopatie Reguli de urmat in timpul tratamentului homeopat
TRATAMENTE PT SPATE SI COLOANA: kinetoterapie
MEDICINA TRADITIONALA: Medicina traditionala chineza Reflexoterapie Masaj medical Acupunctura
BOLI SI AFECTIUNI: Afectiuni ale ochilor Afectiuni neurologice Boli cardio-vasculare Boli ale oaselor, muschilor si articulatiilor Boli la copii Boli respiratorii Boli digestive Boli renale Boli endocrine Boli genitale si ale sanilor Diabet, nutritie si metabolism Tulburari Psihice Tulburari ale sexualitatii si reproducerii
PRODUSE NATURISTE: Uleiuri Ceaiuri Tincturi Alifii Siropuri
CURSURI : Cursuri de masaj Durata si pretul cursurilor Scoala noastra de masaj cursuri cosmetica
Acupunctura, Cursuri de masaj, remedii naturiste