cursuri de masaj 


Sunati acum!

 

0771.122.122

 

Natura Medic

Ultimele articole

Angina pectorala instabila

  • Angina pectorala instabila
vezi detalii »

Cataracta

  • Cataracta
vezi detalii »

Impotenta

  • Impotenta
vezi detalii »

Ultimele articole

Procedura de curatare a ficatului si a vezicii biliare (Dr. Andreas Moritz)

Procedura de curatare a ficatului si a vezicii biliare (Dr. Andreas Moritz) http://suntsanatos.ro/cure/procedura-de-curatare-a-ficatului-si-a-vezicii-biliare-dr-andreas-moritz.html   Una dintre cele mai importante şi eficiente proceduri în vederea îmbunătăţirii sănătăţii dumneavoastră este curăţarea ficatului şi a vezicii biliare. Acestă procedură durează ...

citeste »

Scoala noastra de masaj

CURSURI

                         FILOSOFIA SCOLII NOASTRE DE MASAJ

 

 

 

         Obiectivul nostru este de a demonstra ca masajul este un instrument important al maseurului calificat, de preventie, ingrijire si echilibru psihic.

         Totodata scoala realizand si un angajament major privind informatiile despre sanatate, inteleasa binenteles din punct de vedere holistic, aducand in atentia elevilor sai cei cinci piloni ai sanatatii : nutritie, stil de viata, prevenirea si vindecarea bolilor, metode de schimbare si desigur masaje personalizate.

         Scoala noastra de formare profesionala este deschisa tuturor persoanelor care doresc sa practice masajul atat ca un hobby cat si ca o noua profesie invatand si insusindu-si noi specializari. Scoala nu tine cont de apartenenta politica sau religioasa, respectand ideile si convingerile tuturor.

         Toate cursurile noastre sunt destinate atat avansatilor cat si incepatorilor.

         Inca de la infiintare, centrul nostru, pe langa ocupatiile profesionale acreditate, a propus si alte metode si tehnici alternative prin care am ridicat nivelul de pregatire al studentilor.

         Scoala noastra este deschisa tuturor ca o scoala de „training” – pregatire.

         Cursurile noastre de masaj sunt concepute pentru a oferi o pregatire completa si corespunzatoare viitorilor maseuri profesionisti, din punct de vedere tehnic, cat si pentru a indeplini cerintele actuale ale pietei, in contextul holistic si wellness.
Datorita procesului de optimizare a imaginilor, culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul. Preturile serviciilor oferite de noi se pot modifica fara o notificare prealabila. Va rugam verificati preturile telefonic.

ACUPUNCTURA: Despre acupunctura Electroacupunctura Preturi acupunctura
HOMEOPATIE: De ce homeopatie? Principiile homeopatiei Avantajele homeopatiei Indicatiile homeopatiei Consultatia si diagnosticul Tratamentul homeopatic Preturi homeopatie Reguli de urmat in timpul tratamentului homeopat
TRATAMENTE PT SPATE SI COLOANA: kinetoterapie
MEDICINA TRADITIONALA: Medicina traditionala chineza Reflexoterapie Masaj medical Acupunctura
BOLI SI AFECTIUNI: Afectiuni ale ochilor Afectiuni neurologice Boli cardio-vasculare Boli ale oaselor, muschilor si articulatiilor Boli la copii Boli respiratorii Boli digestive Boli renale Boli endocrine Boli genitale si ale sanilor Diabet, nutritie si metabolism Tulburari Psihice Tulburari ale sexualitatii si reproducerii
PRODUSE NATURISTE: Uleiuri Ceaiuri Tincturi Alifii Siropuri
CURSURI : Cursuri de masaj Durata si pretul cursurilor Scoala noastra de masaj cursuri cosmetica
cursuri de masaj